Specialiserat på tillverkning av förlorade vaxinvesteringar gjutna och bearbetade delar i kolstål och legerat stål, är vårt företag ett storskaligt professionellt investeringsgjutnings gjuteri med kraftfull bearbetningskapacitet i Kina. Den består av 2 stora anläggningar, både stålgjutningsgods och CNC-bearbetningsfabrik som gör att vi kan leverera precisionsgjutningsdelar med en årlig kapacitet på över 20 000 ton, och produkterna exporteras främst till Europa, Amerika, Japan och andra destinationer runt om i världen.

 

Vårt företag grundades 1993, Det täcker ett totalt område på cirka 40 000 kvadratmeter och har cirka 400 anställda. Huvudkontoret ligger i den berömda industrilägen Yinzhou, Ningbo i Kina. Det är mycket bekvämt att nås med en fördelaktig geografisk position; Det ligger cirka 40 kilometer från Bei-Lun Port, som är den näst största hamnen i Kina och cirka 25 kilometer från Lishe International Airport. Gjutningsbasen ligger i Fenghua, Ningbo, 20 km från huvudkontoret, och gjuteriet är utrustat med flera typer av energibesparande och miljövänliga produktionslinjer, inklusive automatiska eller halvautomatiska produktionslinjer av nyckelprocesser: vax tillverkning, skaltillverkning, hällning, värmebehandling. Maskinfabriken är belägen i huvudkontoret och är fullt utrustad med komplett och avancerad CNC-bearbetningsutrustning, inklusive 30 vertikala och horisontella bearbetningscentraler, och mer än 30 CNC-maskiner och 50 andra bearbetningsutrustning. Bearbetningsanläggningen är helt oberoende av gjutgods och har ett oberoende ledningsgrupp och skräddarsydd affärsmodell som passar. Förutom gjutning, smide och bearbetning, har den också möjlighet att bearbeta olika profiler. Vårt företag har också mycket avancerad inspektionsutrustning, inklusive Spectrometer, Metallographic Microscope, Spänningstester, Lågtemperatur Tester, X-ray Tester, MPT, UT , CMM, Video Measurement Machine och så vidare. Med dessa avancerade anläggningar och instrument kan vi leverera högkvalitativa gjutgods till våra kunder och göra produkter som uppfyller omfattande inspektionskrav på kemisk sammansättning , mekaniska egenskaper, icke-destruktiv testning och hög precisionskontroll.

 

Våra produkter täcker ett brett utbud av industrier, inklusive tåg och järnväg, bil och lastbil, byggmaskiner, gruvmaskiner, gaffeltruckar, jordbruksmaskiner, varvsindustri , petroleumsmaskiner, konstruktion, ventil och pumpar, elektrisk maskin, hårdvara, kraftutrustning och så vidare. Vi kan producera produkter enligt kundens ritningar eller prover, vi fokuserar på både kolstål och legering stee l. Fram till idag har mer än 100 råmaterial s och 5 000 olika produkter utvecklats och producerats av oss. Vi är bekant med materialstandarden i många länder, såsom kinesisk GB, amerikansk ASTM, AISI, tysk DIN, europeisk EN, japansk JIS, brittisk BS, australiensisk AS och Association of American Railroads (AAR) och andra industristandarder.

 

Med tanke på att traditionella grundar sig på grov bearbetning har vårt företag genomfört en omvandling och uppgraderad till en djupförädlingsproducent med utökad produktionskapacitet. Våra kärnvärden ger våra kunder perfekta övergripande lösningar, bra färdiga produkter och utmärkt kundservice och strävar efter att öka produktens mervärde för sin kärnkonkurrens. Vi fokuserar på att utveckla högkvalitativa produkter till toppmarknader, våra produkter är inte bara för hemmakunder, men exporteras till över 30 länder som USA, Tyskland, Japan, Spanien, Italien, Storbritannien, Frankrike, Holland, Australien och så vidare. . Våra kunder omfattar många OEM- kunder som specialiserat sig på järnvägs-, bil- och byggmaskiner, vi har redan haft samarbete med några av världens topp 500-företag som en av deras största stålgjutningsleverantörer i Kina.

 

Vårt företag har genomfört en informationsbaserad förvaltning som drivs av ett ERP-system och vi arbetar för att standardisera vårt ledningssystem. Vi är både certifierade enligt ISO9001 och TS16949 och integrerar för närvarande några andra avancerade hanteringslägen i vårt system, till exempel 5S, prestationshantering, tillverkning av magert tillverkning etc. Dessutom har vi etablerat ISO14001 miljöledningssystem för att få en win-win-situation för företagets prestation och sociala förmåner från det långsiktiga perspektivet.

 

Företaget har satt sitt strategiska mål som är " Ledande utveckling inom denna bransch, strävar efter att tillhandahålla ett gjutningsföretag med kärnkonkurrens och kärnvärde ", bekräftat med sin kärnkonkurrens som " Ledande Idéer, Avancerad Utrustning, Utmärkt QC och Perfekta Tjänster " . Det stämmer överens med kvalitetshanteringsfilosofin att "Börja från kundens behov och sluta med tillfredsställelse, fokusera på kundernas krav och överträffa sina förväntningar". Med företagets anda av "Att flytta med tiden , banbrytande och innovativa, harmoni och vinn-vinn, sträva efter excellens", och baserat på arbetsstilen "Ärlighet och praktik, Persevering Unremittingly, Teamwork Spirit, Achieving Greatness", vår Företaget vill uppriktigt bjuda globala potentiella köpare att besöka och ha ett bra samarbete för en fantastisk framtid tillsammans.