Gjutning av stålinvestering

Gjutning av stålinvestering
Produktinformation

Gjutning av stålinvestering

Produktbeskrivning

Vårt företag har mycket praktisk erfarenhet och erfarna designers. Under deras vägledning kan våra arbetare göra saker på toppnivå. Vi kan försäkra er om att om det finns några problem, kommer vårt företag gärna att skicka ingenjörer för att reparera och ersätta de skadade gjutningarna gratis. Vi kan leverera 50 000 stycken per månad för gjutgods för tåg och järnvägar.

Tillverkaren måste först skapa ett master- eller vaxmönster. Denna form är en exakt kopia av den del som ska produceras, och i vissa fall är det den ursprungliga prototypen som kan ristas, bearbetas eller produceras genom formsprutning. Alla fel måste tas bort från den här modellen innan du utför alla andra steg för att säkerställa att det är en exakt kopia av den erforderliga delen. Masterformen monteras sedan på en vaxpinne som kallas en grind med ett uppvärmt metallverktyg. I vissa fall kan flera sådana mönster fästas till en löpare för att bilda ett kluster som kallas ett träd. När formen är på plats appliceras investeringsformen. Den keramiska uppslamningen måste appliceras på hela vaxmönstret. Detta åstadkommes genom att upprepade gånger fördjupa grinden eller trädet i en finminskad smält tills den önskade tjockleken har uppnåtts, eller genom att fixera grinden i kolven och hälla formen runt den.

Investeringen torkas sedan och härdas i en ugn eller ugn, vilket också får den initiala vaxformen att smälta och flyta ut och lämnar den önskade formen. Ytterligare värme krävs för att ta bort all rest och fukt. Detta förvärmer också formen, vilket gör att den inkommande smälta metallen kan beläggas jämnare innan den kyls ned i formen. Efter att ha hällt metallen i formen kyls den och det härdade investeringsskalet avlägsnas med en mediumstrålningsvibration, hammare eller lösningsmedel för att avslöja en sömlös slutprodukt.

Produktparameter

Material

Kolstål, legerat stål, rostfritt stål

Bearbeta

Förlorat vaxgjutning + cnc-bearbetning

Casting dimension tolerans

CT7-CT8

Gjutytans grovhet

Ra 12,5um

Gjutningsviktintervall

0.1-90kg

Gjutstorlek

Max linjär storlek: 1200 mm, Max diameter diameter: 600 mm

Bearbetning av precision

Positioneringsnoggrannhet 0,008 mm, Rep. Position. noggrannhet 0,006 mm

Bearbetning av ytråhet

Ra0.8 ~ 6.3um

Max Travel Of Spindle

1800mmx850mmx700mm

Max vriddiameter

1000mm

Materialstandard

GB, ASTM, AISI, DIN, BS, JIS, NF, AS, AAR .......

Ytbehandling

KTL (E-beläggning), zinkbeläggning, spegelpolering, sandblästring, syra betning, svartoxid, målning, varmförzinkning, pulverlackering, nickelplätering.

Tjänst tillgänglig

OEM & ODM

Kvalitetskontroll

0 defekter, 100% inspektion före förpackning

Ansökan

Tåg och järnväg, bil & lastbil, byggmaskiner, gaffeltruck, jordbruksmaskiner, skeppsbyggnad, petroleumsmaskiner, konstruktion, ventil och pumpar, elektrisk maskin, hårdvara, kraftutrustning och så vidare.

Nyckelord

Investeringsgjutning, precisionsgjutning, stålgjutning, förlorat vaxgjutning


Produktdisplay

农机 刀片 blad för jordbruksmaskiner.png

blad av jordbruksmaskiner

农机 刀片 blad för jordbruksmaskiner 副本 .png

blad av jordbruksmaskiner

农机 刀片 blad för jordbruksmaskiner 副本 .png

blad av jordbruksmaskiner

aa.png

blad av jordbruksmaskiner


农机 刀片 3 blad för jordbruksmaskiner 副本 .png

blad av jordbruksmaskiner


农机 滚筒 环 2 rullningsring för lantbruksmaskiner 副本 .png

valsring av lantbruk

maskineri

农机 滚筒 环 valsring av lantbruksmaskiner 副本 .png

valsring av lantbruk

maskineri
Förfrågning