Vattenglas Förlorat vaxgjutning

Vattenglas Förlorat vaxgjutning
Produktinformation

Vattenglas Förlorat vaxgjutning

Produktfördelar

En branschs ledande tekniska team med specialkompetens och rik erfarenhet av produktdesign, gjutning, värmebehandling och bearbetning. Specialtekniker gör det möjligt för oss att vara kompetenta med de svårigheterna vid vaxinjektion och skalframställningsprocedurer när vi tillverkar delarna med inre sofistikerad struktur.

Baserat på kundernas behov, i början av produktutvecklingen, erbjuder vi en lösning, gjutdesign, med strukturell komponent konstruerad för att gjuta delar, optimera produktdesignen, sedan minska kostnaderna och skapa mer värde för kunderna. Använd programvara för gjutningssimuleringsanalyssystem, försök vårt bästa för att säkerställa framgången med ett engångsprövningsprov.

Våra testutrustningar är inte bara avancerade inom branschen, och har också ett heltäckande sortiment, de är hårdgaranti för att säkerställa att vi fortsätter att erbjuda högkvalitativa produkter för våra kunder. Vi har kvalitetsledningsteam IQC, IPQC och FQC för att kontrollera hela produktionsprocessen, för att effektivt förhindra generering av okvalificerad produkt. Vår gjutning PPM S1000 Bearbetning PPM S600. Genomförande av kvalitetsstyrningssystemet ISO9001 och TS16949, full implementering av5S och Kanban webbplatshantering, vilket är programvaregaranti för kvaliteten.


Produktspecifikation


Material

Kolstål, legerat stål, rostfritt stål

Bearbeta

Förlorat vaxgjutning + cnc-bearbetning

Casting dimension tolerans

CT7-CT8

Gjutytans grovhet

Ra 12,5um

Gjutningsviktintervall

0.1-90kg

Gjutstorlek

Max linjär storlek: 1200 mm, Max diameter diameter: 600 mm

Bearbetning av precision

Positioneringsnoggrannhet 0,008 mm, Rep. Position. noggrannhet 0,006 mm

Bearbetning av ytråhet

Ra0.8 ~ 6.3um

Max Travel Of Spindle

1800mmx850mmx700mm

Max vriddiameter

1000mm

Materialstandard

GB, ASTM, AISI, DIN, BS, JIS, NF, AS, AAR .......

Ytbehandling

KTL (E-beläggning), zinkbeläggning, spegelpolering, sandblästring, syra betning, svartoxid, målning, varmförzinkning, pulverlackering, nickelplätering.

Tjänst tillgänglig

OEM & ODM

Kvalitetskontroll

0 defekter, 100% inspektion före förpackning

Ansökan

Tåg och järnväg, bil & lastbil, byggmaskiner, gaffeltruck, jordbruksmaskiner, skeppsbyggnad, petroleumsmaskiner, konstruktion, ventil och pumpar, elektrisk maskin, hårdvara, kraftutrustning och så vidare.

Nyckelord

Investeringsgjutning, precisionsgjutning, stålgjutning, förlorat vaxgjutning


Produktbilder

搬运 车 液压泵 hydraulpump för handpallbil.png

搬运 车 液压泵 3 hydraulisk tryckpump för handpallbil.png

搬运 车 液压泵 hydraulpump för handpalltruck 副本 .png

hydraulisk tryckpump

av handpallbil

hydraulisk tryckpump

av handpallbil

Hydrauliskt tryck

pump för handpallbil


搬运 车 液压泵 2 hydraulisk tryckpump för handpalltruck (001) .png

搬运 车 止 推 板 2 stödplats för handpalltruck.png

搬运 车 止 推 板 stödplats för handpalltruck.png

hydraulisk tryckpump

av handpallbil

stödstol

av handpallbil

stödstol

av handpallbil

Företagsprofil


Vi håller oss till den kvalitetshanteringsfilosofi som startar från kundens behov och slutar med deras tillfredsställelse, med fokus på kundernas krav och överträffar deras förväntningar.

Med tanke på att traditionella gjuterier endast tillhandahåller gjutgods har vårt företag genomfört en omvandling och uppgraderat till en djupbearbetningstillverkare med utökad produktionskapacitet. Våra kärnvärden tillhandahåller våra kunder perfekta lösningar, fantastiska färdiga produkter och utmärkt kundservice och strävar efter att öka produkternas mervärde för dess grundläggande konkurrenskraft. Vi fokuserar på att utveckla högkvalitativa produkter för toppmarknader, våra produkter är inte bara för inhemska kunder utan exporteras till över 30 länder som USA, Tyskland, Japan, Spanien, Italien, Storbritannien, Frankrike, Holland, Australien, Kanada och etc. Våra kunder inkluderar många OEM-kunder som specialiserar sig på tåg-, bil- och byggmaskiner, vi har redan haft samarbete med mer än 10 av världens Topp 500 företag som en av deras största gjutleverantörer i Kina.

Förfrågning