Investeringsgjutning, Precisionsgjutning, Förlorad vaxgjutning, Bildelar, Axel, Ståldelar, OEM-delar


Produktdetalj

Grundläggande information

  • Gjutningsmetod: tryckkristallisering

  • Process: Förlorad vaxgjutning

  • Gjutteknik: Tryckgjutning

  • Tillämpning: Maskindelar

  • Material: Gjutstål

  • Ytbehandling: Polering

  • Ytbastighet: Ra1.6

  • Bearbetningstolerans: +/- 0.15mm

  • Standard: GB

  • Certifiering: ISO 9001: 2008

Produktbeskrivning

Specialiserat på tillverkning av förlorade vaxinvesteringar gjutningar och färdiga produkter i kolstål och legerat stål, är vårt företag en världsklass tillverkare och leverantör av investeringar gjutna i Kina. Den består av 2 stora anläggningar, både stålgjutningsgods och CNC-bearbetningsfabrik som gör att vi kan leverera både precisionsgjutningar och färdiga produkter med en årlig produktionskapacitet på över 20 000 ton och produkterna exporteras främst till Europa, Amerika, Japan och andra destinationer runt om i världen.


Huvudkontoret för vårt företag ligger i den berömda industrilägen Yinzhou, Ningbo i Kina. Det är mycket bekvämt att nås med en fördelaktig geografisk position; Det ligger cirka 30 kilometer från Bei-Lun Port, som är den näst största hamnen i Kina och cirka 15 kilometer från Lishe International Airport. Den huvudsakliga produktionsbasen för gjutgods gjuteriet ligger i Qiucun Town, Fenghua, Ningbo, ett avstånd på 15 kilometer från huvudkontoret. Vårt företag grundades 1992 och täcker totalt 40 500 kvadratmeter och har nu över 500 anställda, varav 10 ingenjörer och 60 tekniker. Företaget äger ett helt nytt gjuteri, som täcker ett område på mer än 30.000 kvadratmeter, och är utrustad med flera moderna typer av energibesparingar. miljövänliga produktionslinjer, inklusive en helt automatiserad process för flödes- och skaltillverkning, samt produktionslinor för tvåhanteringsbälteugnar. Verktygsfabriken är belägen i Longxing huvudkontor och är fullt utrustad med komplett och avancerad CNC-bearbetningsutrustning, inklusive 20 vertikala och horisontella bearbetningscentraler och mer än 30 NC-maskiner, bearbetningsanläggningen är helt oberoende av gjutgods och har ett oberoende ledningsgrupp och skräddarsydd affärsmodell som passar. Förutom gjutning, smide och bearbetning, har den också möjlighet att bearbeta olika profiler. Vårt företag har också den mest avancerade och kompletta inspektionsutrustningen inom gjutningsindustrin, inklusive Spectrometer, Metallographic Microscope, Spänningstestare, Lågtemperaturtestare, X-ray Tester, MPT, UT, CMM, Video Mätningsmaskin och så vidare. Med dessa avancerade anläggningar och instrument kan vi leverera de mest exakta färdiga produkterna till våra kunder och göra produkterna överensstämmer med deras övergripande inspektionsbehov avseende kemisk sammansättning, mekaniska egenskaper, icke-destruktiv testning och hög precisionskontroll.


Våra produkter täcker ett brett utbud av industrier, inklusive tåg; järnväg, bil; truck, byggmaskiner, gruvmaskiner, gaffeltruckar, jordbruksmaskiner, varvsindustri, petroleumsmaskiner, konstruktion, ventil och pumpar, elektrisk maskin, hårdvara, kraftutrustning och så vidare. Vi kan producera produkter enligt kundens ritningar eller prover, vi fokuserar på både kolstål och legerat stål. Fram till idag har mer än 100 råvaror och 5 000 olika produkter utvecklats och producerats av oss. Vi är bekanta med de olika industristandarderna, som kinesisk GB, amerikansk ASTM, AISI, tyska DIN, franska NF, japanska JIS, brittiska BS, australiska AS och Association of American Railroads (AAR) och andra industristandarder.


Med tanke på att traditionella gjuterier endast ger gjutgods, har vårt företag genomfört en omvandling och uppgraderad till en djupförädlingsproducent med utökad produktionskapacitet. Våra kärnvärden ger våra kunder perfekta lösningar, bra färdiga produkter och utmärkt kundservice och strävar efter att öka produktens mervärde för sin kärnkonkurrens. Vi fokuserar på att utveckla högkvalitativa produkter för avancerade marknader. Våra produkter är inte bara för hemmakunder, men exporteras till över 30 länder som USA, Tyskland, Japan, Spanien, Italien, Storbritannien, Frankrike, Holland, Australien, Kanada och etc. Våra kunder omfattar många OEM-kunder som specialiserar sig på tåg-, bil- och entreprenadmaskiner. Vi har redan haft samarbete med mer än 10 av världens Topp 500-företag som en av deras största gjutleverantörer i Kina.


Vårt företag har genomfört en informationsbaserad förvaltning som drivs av ett ERP-system och vi arbetar för att standardisera vårt ledningssystem. Vi är både certifierade enligt ISO9001 och TS16949 och integrerar för närvarande några andra avancerade hanteringslägen i vårt system, till exempel 6S, prestationshantering, magert produktionsproduktion, sex sigma etc. Dessutom har vi etablerat ISO14001 miljöledningssystem för att att få en win-win-situation för företagets prestation och sociala förmåner från det långsiktiga perspektivet.


Företaget har satt sitt strategiska mål som är "Ledande utveckling inom denna bransch, strävar efter att tillhandahålla ett gjutningsföretag med kärnkonkurrens och kärnvärde", bekräftat med sin kärnkonkurrens som "Ledande Idéer, Avancerad Utrustning, Utmärkt QC och Perfekta Tjänster" . Det stämmer överens med kvalitetshanteringsfilosofin att "Börja från kundens behov och sluta med tillfredsställelse, fokusera på kundernas krav och överträffa sina förväntningar". Med företagets anda av "Att flytta med tiden, banbrytande och innovativa, harmoni och vinn-vinn, sträva efter excellens", och baserat på arbetsstilen "Ärlighet och praktik, Persevering Unremittingly, Teamwork Spirit, Achieving Greatness", vår Företaget vill uppriktigt bjuda globala potentiella köpare att besöka och ha ett bra samarbete för en fantastisk framtid tillsammans.


Om du letar efter Kina gjutning gjuteri, gjutning fabrik, gjutning företag, investeringar gjutning gjuteri, förlorad vax gjutning gjuteri, gjutjärn gjutjärn, precision gjutnings gjuterier, snälla kontakta Qianhao Metal.