Konstruktionsmaskiner Castings kommer att vara snabb utvecklingstid

Kinas entreprenadmaskiner industri från små till stora, snabb utveckling, har nu blivit ett komplett sortiment av produkter, innovationskapaciteten har ökat, efterfrågan på marknaden är mycket stark soluppgång industrin. Särskilt under de senaste åren har byggnadsindustrin fortsatt att påskynda utvecklingshastigheten, för att främja tillverkningsindustrin gjutstillverkare inte bara ökad produktion, och produktteknikinnehållet stiger också. Kinas byggnadsindustri är dock inte optimistisk om problemet: småskaliga företag, industrikoncentrationen är låg, produktstrukturen är irrationell, oberoende innovationsförmåga, utrustning och teknik bakåt, hög insignal, hög konsumtion, hög förorening, låg effektivitet, låg effektivitet Utvecklingen av vägen belyser industrins bas är fortfarande bräcklig. Accelerera förbättringen av Kinas ingenjörsmaskiner gjutningsprodukter, teknisk innovationsförmåga, stärka branschen FoU av produktion, lärande, forskning gemensam, har blivit en topprioritet.

Shang Pu rådgivande industrin analytiker påpekade: Kinas konstruktion maskiner gjutna av de regionala egenskaperna hos de mer distinkt, har bildat en "Yangtze River Delta" regionen, Shandong, Shanxi, Liaoning, Guangdong och andra platser i gjuteri industrin kluster. Koncentrationen av industriell agglomerering i dessa områden kommer att bidra till att skapa fler möjligheter till samarbete, så att utbildning, finansiering, utveckling, marknadsföring, export och andra aspekter av samspelet, och främjar utvecklingen av gjutningsindustrin för byggmaskiner.

Under de senaste åren har den snabba utvecklingen av byggnadsindustrin, främst i nedströmsindustrin för att främja industrin, maskinindustrin gjutningsindustrin också på grund av den snabba utvecklingen av byggnadsindustrin, till byggnadsindustrin för att ge utvecklingsmöjligheter. År 2013 nådde Kinas tillverkningsindustrins marknadsstorlek 149,199 miljoner yuan, en ökning med 24,1%.

2010 byggnadsindustrin intäkter kommer att nå 400 miljarder, en ökning med mer än 25% år 2015 kommer att nå mer än 890 miljarder, en genomsnittlig ökning på mer än 17%, marknadsutsikterna är mycket optimistiska om BNP-tillväxten, nästa Fem år kommer industrin att inleda den verkliga utvecklingen av toppen.

Shangpu konsultindustrin investering beslutsfattande nätverk släppt "2014-2018 Kinas byggmaskiner undersökning rapport" visar att Kinas konstruktion maskiner gjutningsindustrin under de närmaste åren fortfarande upprätthålla en snabb utvecklingsperiod. Den snabba utvecklingen av Kinas tillverkningsindustri gjutningsindustrin beror på den snabba utvecklingen av hushållsindustrin, ökningen av den inhemska efterfrågan på gjutgods, Å andra sidan blir den internationella gjutmarknaden allt mer aktiv och exportvolymen av gjutgods ökar år för år. Således är marknadsprognosen från miljön, gjutningsindustrin för investeringar bred.

Inför ett enormt marknadsutrymme, inrättandet av forsknings- och utvecklingscentra, med inriktning på teknisk innovation. att stärka ny produktutveckling och förbättrad maskinteknik prestanda; fokusera på grundläggande och framåtblickande forskning, till hybrid och intelligent grävmaskin framåt, för att förbättra den lokala varumärkesmarknaden Share kommer att spela en roll.

Med tanke på de befintliga bristerna är ett antal inhemska värdproducenter eller har funnit en kort tidsperiod för att förbättra metodens varumärkeskompetens. Samtidigt bör företagen stärka FoU och produktion av delar för att öka andelen delar. förbättra produktintelligens, information, automatiseringsnivå, rik produktfunktioner; förbättra den övergripande produktsäkerheten, och gradvis minska produktkvaliteten mellan Europa och Förenta staterna klyftan.