Bygg maskiner gjutgods förblir snabba utvecklingsperioden

Kinas maskiner byggbranschen från små till stora, snabba utveckling, har nu blivit ett komplett sortiment av produkter, innovationsförmåga har ökat, efterfrågan på marknaden är mycket stark sunrise industri. Särskilt under de senaste åren, maskiner byggbranschen att ytterligare öka takten i utvecklingen, för att främja byggandet gjutgods maskintillverkare inte bara ökad produktion och teknik produktinnehåll stiger även. Men Kinas maskiner byggbranschen är inte optimistisk om problemet: småskaliga företag, industriella koncentrationen är låg, produktstrukturen är irrationell, oberoende innovation förmåga, utrustning och teknik bakåt, hög ingång, hög konsumtion, hög föroreningar, låg effektivitet, låg effektivitet utvecklingen av vägen höjdpunkter den industriella basen är fortfarande bräcklig. Påskynda förbättringen av Kinas engineering maskiner gjutning produkter, teknisk innovation kapacitet, stärka branschen R & D av produktion, lärande, forskning gemensamt, har blivit högsta prioritet.

Branschanalytiker påpekade: Kinas Bygg maskiner gjutgods av regionala egenskaper av den mer distinkta, har bildat en ”Yangtze River Delta” region, Shandong, Shanxi, Liaoning, Guangdong och andra platser i gjuteri industrin klustret. Koncentrationen av industriella tätbebyggelse i dessa områden kommer att hjälpa till att skapa fler möjligheter för samarbete, så att utbildning, ekonomi, utveckling, marknadsföring, export och andra aspekter av samspelet, och främja utvecklingen av konstruktion maskiner gjuteriindustrin.

Under senare år, den snabba utvecklingen av maskiner byggbranschen, framförallt industrin i senare led att främja branschen, maskiner gjutning verkstadsindustrin är också på grund av den snabba utvecklingen av maskiner byggnadsindustrin, till den maskiner byggbranschen att få möjligheter till utveckling. År 2013 nådde Kinas Bygg maskiner industrin marknadsstorlek 149.199 miljarder yuan, en ökning med 24,1%.

010 konstruktion maskiner industri inkomst kommer att nå 400 miljarder, en ökning med mer än 25% under 2015 kommer att nå mer än 890 miljarder, en genomsnittlig ökning på mer än 17%, marknadsutsikterna är mycket optimistisk om tillväxttakten i BNP, de kommande fem åren i industrin kommer att inleda den faktiska utvecklingen av toppen.

Industriinvesteringar beslutsfattande nätverk släppt ”2014-2018 Kinas maskiner byggmarknaden undersökning rapport” visar att Kinas maskiner gjutning byggbranschen i de nästa åren behållit en snabb utvecklingsperioden. Den snabba utvecklingen av Kinas byggbranschen maskiner gjutning beror på den snabba utvecklingen av inhemska maskiner industrin, ökat inhemska efterfrågan för gjutgods; Däremot, den internationella gjutning marknaden blir allt mer aktiva och exportvolymen av gjutgods ökar år för år. Således, från miljön, investeringen gjutning industrin, marknaden utsikterna är bred.

Står inför en enorm marknad utrymme, inrättandet av forskning och utveckling centrerar, med fokus på teknisk innovation; att stärka ny produktutveckling och maskin teknik prestandaförbättring; fokus på grundläggande och framtidsinriktad forskning, hybrid och intelligent grävmaskin framåt, för att förbättra den lokala varumärke marknaden aktie kommer att spela en roll

Med tanke på de befintliga bristerna, ett antal inhemska värd tillverkare är eller har hittat en kort tid att förbättra metoden varumärke konkurrenskraft. Samtidigt, bör företag stärka R & D och produktion av delar för att öka andelen delar; förbättra produkten intelligens, information, automationsnivån, rik produktfunktioner; omfattande förbättra den övergripande produkttillförlitlighet och gradvis minska kvaliteten på produkter mellan Europa och Förenta staterna klyftan.